Winkelmandje is leeg

Uitverkoren als verdeler van STANLEY/STELLA

Wil je als bedrijf graag ecologischer te werk gaan op het vlak van je kledij? Fantastisch nieuws: bij ISABO vind je STANLEY/STELLA, duurzame kledij die je helemaal kunt personaliseren naar wens.

 

STANLEY/STELLA vervaardigt kledij met respect voor mens én planeet. Binnen hun filosofie geloven ze in exclusieve verdeling van hun merk. Net daarom kiezen ze zélf hun verdelers, omdat ze in elk van hen willen geloven. Ze screenen elke verdeler op de kwaliteit en de meerwaarde die ze bieden aan hun klanten. We mogen ons dan ook zeer vereerd voelen dat ze ons als exclusieve verdeler uitkozen.

 

Voor iedereen die duurzaam denkt

Bij de jeugd, maar ook bij grotere bedrijven en eigenlijk bij iedereen die ecologisch wil omgaan met textiel, is STANLEY/STELLA hét merk bij uitstek. Draag je al STANLEY/STELLA? Top! Maar wist je dat je je kledij bij ons ook kan laten personaliseren? Je zit niet enkel comfortabel in je kledij van 100% biokatoen, maar je kan je outfit volledig in de kleuren van je huisstijl voorzien, met logo!

 

Ontdek STANLEY/STELLA bij ISABO

Wil je graag werkkledij, promotiekledij of bedrijfskledij die bijdraagt tot je groene gedachtegang? Benieuwd naar deze duurzame kledij in ons gamma? Check onze site of kom langs!

Deel dit bericht op

StanleyStella (1)

Kom langs in onze showroom

In onze showroom vind je een greep uit ons uitgebreid assortiment aan bedrijfskledij, werkkledij en sportkledij. Je kiest uit een waaier van kleuren en gaat al dan niet voor gepersonaliseerde kleding. Heb je gekozen? Dan bestellen we alles in de gewenste hoeveelheid.

 

Neem gerust ook een kijkje in onze webshop.
Heb je vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in.