Winkelmandje is leeg

Hoe was je gepersonaliseerde kledij?

Je bent trots op je gepersonaliseerde werkkledij, bedrijfsoutfit of teamoutfit? Terecht! Je houdt die het liefste zo lang mogelijk nieuw. Maar hoe zorg je dat de kleuren of de bedrukking niet vervaagt? We geven je advies!

Weet dat we bij ISABO altijd voor topkwaliteit gaan. Dat wil zeggen dat we altijd kiezen voor kledingstukken die hun kleuren blijven behouden en een mooiere opdruk hebben. Daarom is het belangrijk dat je altijd de wasvoorschriften van je gepersonaliseerde kledij respecteert.

 

Geborduurde kledij wassen

Heb je voor borduursel gekozen om je sweaters en polo's te voorzien van jouw logo? Let er dan op dat je ze altijd binnenstebuiten wast. Als je je geborduurde kledij strijkt, mag je nooit op het borduursel zelf strijken.

 

Je bedrukte shirt wassen

Was bedrukte kledij altijd op maximaal 40 graden, en het liefste eigenlijk op 30 graden. Tenzij de kledij het specifiek toelaat zoals bijvoorbeeld bij het merk Printer Essentials.

Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller je opdruk zal vervagen. Zorg ook dat je je bedrukte kledij binnenstebuiten draait. We raden af om je kledij in de droogkast te stoppen. De print zou kunnen vervormen.

 

Advies nodig?

Ben je toch niet helemaal zeker van hoe je je gepersonaliseerde kledij moet wassen? Geef ons een belletje, we helpen je graag!

Deel dit bericht op

AdobeStock_284004458

Kom langs in onze showroom

In onze showroom vind je een greep uit ons uitgebreid assortiment aan bedrijfskledij, werkkledij en sportkledij. Je kiest uit een waaier van kleuren en gaat al dan niet voor gepersonaliseerde kleding. Heb je gekozen? Dan bestellen we alles in de gewenste hoeveelheid.

 

Neem gerust ook een kijkje in onze webshop.
Heb je vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in.